Om meg

lørdag 14. juli 2012

Nytt i huset

Endelig har vi fått hengt opp tv'en i stuen på veggen. Nå ble det mye finere og luftigere rundt. Vi må bare prøve å finne en god løsning på ledningene og på hvor vi skal ha dekoder og DVD-spilleren :)

Sander har snudd seg fra ryggen til magen i dag, for første gang, helt av seg selv. Han er nå 3,5 mnd gammel. Veldig stas for oss stolte foreldre!

I kveld skal vi ut å spise på en superkoselig restaurant ca 40 min fra her vi bor, Villa Malla. Jeg har ikke vært der før, men har hørt masse bra om det.

Senere skal jeg få lagt ut bilder av gjestermet som nå (nesten) står klart til besøk. Jeg må bare gjøre siste finnish. I går hang jeg opp gardiner, og la de opp!!! ...Og jeg skrudde sammen sengen som vi kjøpte på IKEA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)