Om meg

onsdag 4. juli 2012

Soverommet

Endelig har jeg fått tatt noen bedre bilder av soverommet vårt. Vi er veldig fornøyd med hvordan det har blitt. Vi har mye skråtak på loftet, så det er ikke like lett å innrede på en fin og praktisk måte.


Vi satte sengen denne veien da jeg var gravid, for at det skulle være lett for meg å komme opp av sengen om natten. Så nå er det bare Audun som må bøyse seg litt for å komme ut av sengen (hvis han ikke hopper over meg)


Jeg synes tapeten er veldig fin, men har ofte angret på den, fordi jeg kunne tenke meg å kjøpe noen fargerike og fine sengesett en gang i blandt, og det passer veldig dårlig sammen med en beige blomster tapet. Tapeten er forresten fra Laura Ashley, min favoritt butikk.


Vi har to vinduer på soverommet, noe som er utrolig praktisk og behagelig. Når det er varmt på natten så setter vi opp begge vinduene og får gjennomtrekk. Fantastisk!


Vi er litt stolte av utsikten vår da. Her ser du ut det ene vinduet på soverommet vårt. Vi  har tenkt til å få naboen til å sage ned de store bjørketrærne sine, for de dekker litt for vår utsikt :)


Her er utsikten fra det andre vinduet. Her ser vi opp mot Bragernes åsen. Veldig koselig.

7 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei

  Jeg linket til innlegget ditt på vår facebook-side.

  Håper det er ok ? :-)

  Ha en fin helg.

  Mvh
  Ken Roger
  Laura Ashley Oslo

  SvarSlett
 3. Hei :) Jeg fant bloggen din siden Laura Ashley hadde linket til den :)
  Jeg har samme tapet som deg, bare i en annen farge -dvs to forskjellige nyanser.
  Har tapeten i gangen min, og er strålende fornøyd
  Er også enig i hva du sier; Laura Ashley er min favorittbutikk :)

  LEgger meg til som følger :)

  ha en strålende dag!

  Klem fra Ingunn Marie

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig. Ja, som nevnt er jeg stor fan!! Du kan se flisene på badene våre der har vi også samme mønster i flisene :)

   Slett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)