Om meg

onsdag 4. juli 2012

Stuen

Mange har også sett stuen vår før, men jeg legger den ut på nytt, med litt nye bilder inn i mellom. Det første bildet her er stuen vår. Her sitter vi vanligvis og ser på tv og skravler.


Jeg har lenge irritert meg over at Audun ikke klarer å brette sammen pledd etter at han har brukt dem, og når han først bretter de så ser det fortsatt ikke pent ut. Nå har jeg kjøpt en kurv, som alle pledd bare kan puttes opp i. Super praktisk, og det ser fortsatt fint ut.


Vi har grå vegger i stuen, og en vegg med tapet. Tapeten er fra Laura Ashley, og har en farge som kalles duckegg.


"Go'stolen" min har jeg kjøpt på Living. Vi så den først hos Falk-møble i Drammen til 16ooo kr og falt pladask. Det var selvfølgelig uaktuelt å kjøpe en stol til så mange tusen så da måtte jeg la den stå.
Da vi var på Living noen dager senere så vi en tilsvarende stol, jeg så ikke forskjell på de, men den kostet i hvert fall rundt 4-5ooo kr, og da ble den med oss hjem.


Pianoet kjøpte jeg på finn.no for 1ooo kr. Jeg kjøpte det før vi kjøpte huset så det måtte stå hos noen venner av oss (som var supersnille) til huset var klart.


Her er spisestuen vår og karnappet. Her koser vi oss. Det er så deilig å sitte ved bordet, spise frokost, og se på livet utenfor vinduet.På de to bildene over ser du sittebenken vår. Den skal etter hvert (så fort vi har tid) bygges inn, og få "benkeplate" på seg slik at den blir større og bedre å sitte på. 


Glasskapet står plassert i spisestuen, med alt vi trenger av serviset og glass.


Serviset vi sparer på heter Pearl Grey fra Willeroy and Boch


Alle glassene i den nederste hyllen er kjøpt på IKEA. De funker helt fint. Glassene over er fra Glassmagasinet, det var bryllupsgaver.


Det var det jeg hadde å vise fra stuen i dag!

5 kommentarer:

 1. Virkelig fin spsiestue dere har :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin stue :) Hvilken farge har du på veggene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Det er desverre en hjemmemekka farge. Vi fikk først en vi ikke var fornøyd med, så vi dro ned å fylte på med mer svar :)

   Slett
 3. Lekker stue. Hvor er benken fra?

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)