Om meg

fredag 31. august 2012

Hageprosjektet

Da vi kjøpte huset for 1,5 år siden var det én stor hage som tilhørte huset. Vi ønsket å dele denne i to  siden huset skulle bli en tomannsbolig. Vi plantet en syrinhekk som vi håpet skulle vokse seg stor og fin. Etter et år så vi at den fortsatt var like liten. Vi forhørte oss litt og fikk beskjed om at den vokser sakte de første årene. Syrinhekken blir også stor og brei og ikke så tett som vi hadde sett for oss. Vi bestemte oss derfor for å grave den opp og plante tuja i stede.   


    

Vi flyttet da syrinhekken opp til "inngangen" til hagen sammen med et plommetre. Fuglehuset henger på veggen "Bed and Breakfast". Den har vi fått av svigermor vettu. Gjerdet er satt opp og lappet litt på. Det skal males så snart vi får tid. Det skal fortsatt være hvitt, vi må bare male stolpene og tette litt spikerhull osv. Her har vi plantet rips og rabarbra. Gleder meg til det blir stort og spiselig. Det er vel lite trolig at det blir noe å spise i år, men forhåpentligvis nesteår. 


Sander og jeg elsker å ligge i hengekøya. Audun dro avgårde for å kjøpe en parasoll til oss en dag og kom selvfølgelig hjem med den billigste han fant på Europris. Snakk om sparsommelig mann!! 


Hærlig!!
Så her bruker Sander og jeg mye av dagen når Audun er på jobb.


Nå er de siste kantsteinene murt på plass, også håper jeg buskene vokser FORT, sånn at de bretter seg fint over gjerdet mitt ;) Er det noe mer vi kan plantet i hagen tro?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)