Om meg

fredag 24. august 2012

Vår gamle hytte...

Vi har så lyst på hytte om dagen. Både Audun og jeg er vokst opp med hytteferier og har så lyst til at Sander skal få oppleve det samme. Vi har derfor vært på et par visninger på hytter i sommer. Vi ønsker oss en hytte som er max 2 timer unna med bil, og det bør helst være strøm, solcellepanel er ok ;) hehe. 

Vi har sett på relativt billige hytter, så det har ikke vært noen vi har likt veldig godt enda. De hyttene vi har sett på har hatt vært søte, små, sjarmerende hytter med mye potensiale, men altid noe kjipt i tillegg, som lite sol, råtne vegger osv...  

Da vi var ute å kikker på hytter rundt Meheia området bestemte vi oss for å dra til Årmotdalen ved Lifjell og se på den gamle hytta vi hadde da jeg var liten. Det er pappa som har bygget den, med litt hjelp av broren min. 
(som vi kom på at var 10 år da hytta ble bygget, men...) 

Her er i hvert fall hytta. 


Sauefjøset: her har vi lekt mye. 
(helt til den dumme geita dukket opp, den prøvde å stange meg med horna en gang husker jeg)

Her i bekken har vi badet masse, det er ca 1 meter dypt på det meste, så vidt jeg husker, 
kanskje litt mer.


I kveld/natt har vi besøk av tantebarnet vårt, Rebecca. Hun kom, men ville helst gå til nabojenta... så kom hun hjem kl 20.00 som vi avtalte og spurte om hun kunne få være der litt lenger, så da hun først kom hjem måtte hun bare gå rett å legge seg. Vi får vel kanskje sett litt mer til henne i morgen. Jeg skjønner jo at det er vanskelig for Audun og meg å utkonkurrere en jevnaldrene jente med et 
dverg-hamster ;) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)