Om meg

mandag 8. oktober 2012

Oppussing hos svigermor

Nå er gjesterommet til svigermor endelig ferdig. Lillian, Audun og jeg bestemte oss for å pynte litt på Auduns barnerom. Rommet bestod av strietapet som var malt mørk blå.

Det første vi gjorde var å dra opp gulvet. Når det var gjort festet vi plankene på veggen og la nytt gulv, før vi listet, sparklet og malte. Lillian hadde i grunn malt taket før vi begynte, men det måtte males på nytt når vi var ferdig. Vi kom stadig opp i taket med hammer, spikerpistol og planker. Rommet ble kjempefint!!!

Her kommer bildene. 

Sånn ble det når det var ferdig: 


Persiennen er fra Prinsess, den er grå med hvite stjerner på, kjempekul.


Vi er sååå fornøyd! Sander har alerede innviet rommet. Han ble lagt klokken 19.30 også gav han ikke fra seg en lyd før kl 07.30 neste morgen. Det er tydelig at han likte det!

2 kommentarer:

  1. Hei! Så fin blogg du har. jeg kom over den når jeg google multi x bag til TFK. Kan jeg spørre om du har vært fornøyd med din ? Og hvor lenge du brukte den ? Vi har en liten jente som begynner å bli for stor til bagen, og mammaen har ikke så veldig lyst til å ha henne vendt ifra helt enda .. :)

    SvarSlett
  2. Jeg er kjempefornøyd med den. Vi kjøpte den da Sander var 6 mnd og ca 72 cm lang. Den er ikke mye større enn den vanlige bagen, men jeg kjøpte den fordi jeg vil bruke den til neste barn også. Sander trives i bagen selv om det begynner å bli trangt. Den er super altså. Vi er kjempefornøyd med å kunne bruke den som stol og at han kan sitte og se :) Sander er 7 mnd nå, så vi får se hvor lenge den varer :) Jeg skal ikke bytte enda i hvert fall :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)