Om meg

mandag 26. november 2012

Hyttetur

Neste uke blir det hyttetur; på vår egen hytte!!!
Det kommer til å bli utrolig gøy.
Vi har hatt møte med eiendomsmegler og selgere i dag, og vi har signert alle papirer.
 
Hytteselgerne hadde satt seg litt på bakbeina og nektet å tømme hytta, dermer har vi en liten jobb forran oss når vi kommer opp der. Som dere sikkert la merke til på mitt tidligere innlegg med bilder av hytta så var det ikke lite de tidligere eierne hadde spart på der oppe.
 
 
Vi kjørte en tur opp på hytta etter møtet for å ta noen mål. Da så jeg en masse fine "skatter" på hytta, som gjorde meg glad. Hytta var jo full av masse fine hytteting (og mye annet rart), så da blir det opp og sortere hva vi skal ha og hva som skal kastes. Kanskje gi bort litt på finn.no også.  
 
Jeg har tegnet nytt kjøkken til hytta på IKEA i kveld og her er mitt foreløpige resultat
 
 
 
Til venstre for kjøkkenet blir spiseplassen. I benkeskapet ved siden av komfyren er det kjøleskap, så er det søppelskuff med vask over og en skuffseksjon til høyre.
Under ser du bilde av de frontene jeg kunne tenke meg (med andre håndtak).
Ståt heter det. Jeg tror det kan passe bra.
 
 
Dette er slik kjøkkenet ser ut i dag.
 
 
Vi er litt usikre på om vi burde male det kjøkkenet som allerede er der,
og bruke det, for å spare litt penger, men jeg vil helst kjøpe nytt.
Så vi får se hva herr og fru Langgaard blir enige om.


 


4 kommentarer:

 1. Hei!
  Beklager at jeg ikke har svart på spørsmålet ditt tidligere, men vi har vært på hytta noen dager og da velger jeg å ikke være på nett ;) Gratulerer med hyttekjøpet forresten! Regner med det var derfor du lurte på veggfargen på vår hytte.

  Vi har satt opp tømmerpanel som først er lutet, så bleiket to ganger og deretter beiset to strøk med Jotun Lady Interiørbeis - farge Hvitkalket. Hvis den voksen du har funnet kan gi deg samme effekt med ett strøk, sparer du utrolig mye arbeid :) Blir spennende og se resultatet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk :)Ja, nå er jeg veldig spent på voksen, om den virkelig er så god som de sa på Maxbo. Hytta er veldig gul, så jeg vil tro at vi trenger 2 lag (minst) for å få det resultatet vi ønsker!!

   Slett
 2. Gratulerer så masse med hytte! Dere får det til altså. Eget hus og egen hytte i tillegg! Det er noen som har det;) Sikkert kjekt å beholde litt av inventaret på hytta. Er sikkert masse fine skatter innimellom. Lykke til med oppussing. Det ser ut som et spennende prosjekt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) ja, dette er så gøy at jeg sliter med å sovne om kvelden!!!

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)