Om meg

søndag 25. november 2012

Maling og panelvax

 Jeg var på Maxbo i går og fikk litt tips og hjelp til maling av hytta. Jeg endte opp med panelvax.Damen som jobbet der sa at dette bare trengte ett strøk og jeg trengte da heller ikke kvislakk eller grunning, så jeg bet på med en gang.


På bildet ser du fargeprøvene av det jeg kjøpte. 
Det blir da hvit panelvax i taket (til høyre), fjellbekk panelvax på alle vegger (i midten), og grå maling på gulvet (til venstre). Jeg er veldig spent på om det holder med ett strøk siden tak og vegger er så gult fra før, så det blir spennende og se. 

Jeg var også innom den kjempefine nye interiørbutikken på Nordre Jarlsberg brygge i Sande i går "Jentene på brygga" 
Der har de så utrolig mye fint. Jeg skulle egentlig ikke ha noe, men endte opp med en lampeskjerm og en toalettpapirholder +noen kjøkken håndklær. Her ser du lampeskjermen. Den skal jeg nok finne en fin plass til på hytta :) 
Nå snør det masse ute her. Ha en god søndag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)