Om meg

onsdag 5. desember 2012

Ekstreme makover

Da vi kom opp på hytta var det stygt der, men da vi hadde vært der i noen timer så var det enda styggere. Ikke trodde jeg at det var mulig, men det var det. Vi begynte så smått å ta ned litt etter litt fra vegger, skuffer og skap. Vi puttet alt i søppelsekker som vi gav bort på finn.no :) Folk kom og hentet i fleng. Veldig digg for oss. Noen møbler fikk vi til og med solgt!!
Da vi hadde holdt på en stund var det mulig å se veggene, endelig. Spisestuen ser foreløpig ut som dette, men det blir ikke lenge.
Jeg hadde kjøpt med panelvoks som skulle gjøre underverker. Den skulle bare males rett på veggen og det trengtes bare ett strøk. Jeg tror vi kommer til å ta et strøk til i taket, men på veggene holdt det med ett. Fargen på veggene heter Fjellbeck og jeg er kjempefornøyd med den.
På bildet under ser du hvor langt vi kom med malingen for denne gang. Jeg hadde kun kjøpt en liten maleprøve til veggene så der sa det plutselig stopp.
Sofaen har vi tenkt til å selge på finn.no. Det er en 3-seter, en 2-seter og en stol i samme serie. Vi skal ha en Ektorp sofa fra IKEA i mørk grå. Den er mer behagelig å sitte i, og ikke fult så ...rød! Jeg begynte å male bordet. Det ble faktisk ikke så verst altså. Jeg brukte en møbel og panel lakk som heter 993 sølvhvid. Det er samme farge som vi har brukt på spisestuebordet vårt hjemme.
Jeg tok noen bilder uten blits også. Det ser jo fort litt koseligere ut da.
Det var det vi rakk mandag og tirsdag.
I dag fikk jeg besøk på hytta, så da satte vi igang igjen :)
Det var sååå koselig at du kom en tur i dag, Anne-Marthe!!
Håper jeg ser deg og den nydelige lille snuppa di igjen snart.
Tusen takk for hjelpen :)
Bordet fikk et nytt strøk også startet jeg på bordbeina. Der blir det eggehvitt.
....og finere skal det bli.
 God kveld!

2 kommentarer:

  1. Så flott det blir, Heidi! Dere er flinke altså, for det der er litt av en jobb! Kjempefine farger.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, vi koser oss veldig med det, så det er bare gøy å holde på (foreløpig). I dag skal jeg på ikea og titte på kjøkken også skal jeg kjøpe inn litt småting vi trenger :) Dette er sååååå gøy altså!!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)