Om meg

torsdag 17. januar 2013

En liten oppdatering fra hytta

Nå begynner det å likne noe på hytta. 
Det er fortsatt ikke ferdig, og kjøkkenet skal byttes ut. Det nye kjøkkenet kommer faktisk allerede førstkommende mandag. Benkeplaten kommer uken etter. 

 Jeg har malt de søte, små, blå tolene grå. Jeg har brukt fargekode S2500-N. En utrolig fin farge. Den ble litt lysere enn jeg hadde sett for meg, men jeg er veldig fornøyd. 
Lampa er fra Kremerhuset. 
Hjørneskapet sto på hytta da vi overtok. 
Krydderhylla og melkespannet har jeg funnet på låven til pappa. 
Barnestolen er kjøpt for 70 kr på loppemarked.
Jeg fant en kjempefin hylle og oppheng på IKEA som jeg har hengt opp på kjøkkenet. 
Serviset er fra Europris og bestikkholderen er fra Kid.
Gråfargen på veggene er panelvox med navn Fjellbekk. Audun skal liste ferdig taket neste gang vi er der. Boksene på hylla over døren er fra Nille.
Her har vi samlet alt av votter, skjerf og luer. 
Det gjelder å tenke praktisk når man har så lite areal.
Dørene har vi malt. Ytterdøren er samme farge som veggene. 
Døra til badet er malt med S2500-N
Skiltet er kjøpt på en butikk som heter Nitsirkna i Lier, men jeg tror butikken er lagt ned nå.
Badet begynner å ta form. Benken er egentlig en kjøkken-skapfront fra IKEA som vi fant i billigkroken sammen med speglen. Det passet jo perfekt. Alt som er malt hvitt i hytta er malt med eggehvitt, som vinduskarmene og alle møblene.   
Her er det enkle forhold. Det viktigste for meg er at det er do innendørs, så jeg slipper å gå ut i mørket i 20 minusgrader. Så får vi se om jeg får ordnet en litt bedre løsning etter hvert.   
Nå har klokken kommet på sin rette plass. Tidligere har den bare hengt på en tilfeldig spiker for at vi skulle få den opp fra gulvet. 
Klokken er fra Lykke gaver og interiør i Drammen. 

Det var det jeg hadde å vise frem denne gangen! Ha en strålende torsdag.

2 kommentarer:

  1. Dere er råflinke!! Det har blitt så utrolig fint! Enkle forhold på do skal det være på en hytte, men veldig koselig og skikkelig luksus med innedo:) Gleder meg til å se kjøkkenet ferdig.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk takk :) Det er utrolig deilig å ha doen inne. Nå er kjøkkenet veldig nærme ferdig. Jeg skal legge ut litt bildere av det snart. Audun skal opp å legge på benkeplaten en dag til uken. Veldig gøy å følge dere på bloggen din også!!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)