Om meg

onsdag 28. august 2013

Hyttehelg

Denne helgen har vi slappet av på hytta. Audun har kanskje ikke slappet like mye av som oss andre, men jeg tror han koser seg veldig med å bygge. Han har nemlig begynt å bygge et anneks utenfor her. Når både vi og venner, som ønsker å være med hit, har barn er det lettest å ha de i hver sin hytte, så vekker de ikke hverandre om de gråter på natta :) -pluss at det blir plass til fler her! 

Mens Audun bygger har Sander og jeg plukket blåbær, laget pannekaker, sett på maur, brent bål, hentet vann og sett på film. Så lenge Sander er i godt humør er det veldig koselig å være her og leke med han, men så hyler han til når ikke alt går helt som han selv har sett for seg og da er det mer slitsomt. Han liker å gjøre som han vil! ...men han er veldig go' da :)
Her ser dere starten på annekset. Og Sander som tusler forbi i sine nye Bisgaard støvler. Jeg synes de er så kule! (Også er jeg litt redd for huggorm, så det er kjekt med støvler)

Sander elsker å plukke blåbær. Han blir veldig stolt når han finner en stor blåbærlyng som han kan plukke fra helt selv. Da kan han bli sittende lenge. 

Vi stekte pannekaker i går, Sanders favoritt middag! Da var det kjekt å kunne lage blåbærsyltetøy av bærene vi hadde plukket tidligere på dagen. 
Ser du Sander sitter utenfor vinduet og spiser blåbær alene? :) 

Audun har jobbet fra morgen til sent på kvelden for å få gulvet ferdig. 

Jeg har forresten begynt å lese denne boken, og den er veldig bra, om man elsker New York da ;) hehe

Ha en fin uke alle sammen! 
Klem 

2 kommentarer:

  1. Så koselig med ett sånt hverdagsinnlegg fra hytta. Blir sikkert kjempebra med det anekset. Ser ut som du har en mann som kan sakene sine. Så deilig å ha blåbærlyngen rett utenfor dør! Skjøner godt at Sander koser seg på hytta.

    SvarSlett
  2. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)