Om meg

søndag 24. november 2013

Hyttetur i helgen!
Vi har hatt en super helg på hytta igjen. Vi har jobbet på gjestehytta, være på fjelltur, besøkt hytta til broren min på Hovin, bakt eplekake og lest bok og kost oss sammen.

Jeg begynte med å male verandadøren og karmen rundt som var trefarget. Det ble så fint og gikk veldig fort. Vi fikk tips av en kompis av Audun om ikke å teipe vinduene, men å heller være litt nøye når man maler og bruke en maleskraper for å skrape av vinduene etterpå. Det sparte meg for MYE tid, og funket kjempebra. 


Lekkert maleantrekk ;) sånn er det på hytta!

Lørdag ettermiddag kom pappa og Eirik (min bror) innom med et kjøkkenbord som tidligere har vært mormor og beste sitt. Nå som mormor har flyttet trengte hun det ikke lenger og da fikk jeg det. Hurra! Det ble kjempefint med større bord. Nå har jeg lagt i to ekstra plater, men de skal jeg kanskje ikke ha i til vanlig. Jeg må se litt!! :)
 Nå trenger jeg bare litt flere stoler. Jeg har jo bare 4 stk, men jeg tror jeg har et par kule stoler i kjelleren hjemme, så vi får se hva det blir til.Denne siden av hytten er det skjeldent jeg har lagt ut bilder av og det er egentlig fordi jeg er litt usikker på hva jeg skal ha på veggen rundt tv, og på tv-benken.

Ha en strålende uke!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)