Om meg

søndag 29. desember 2013

Før og etter!

I dag har jeg og min snille kusine vært en liten tur på hytta og malt og gjort klart mye på gjestehytta. Vi får nemlig storfint besøk på nyttårsaften og helgen etter. Vi har malt vinduskarmer, dørkarmer og sengen som Audun bygget sist vi var der oppe. 

I morgen skal Audun, Sander og jeg opp på hytta igjen og da skal jeg ta litt bilder  av gjestehytta og legge ut. Det har blitt så utrolig fint. Jeg skal også ta noen bilder fra det nyeste soverommet inne i hytta, det har jeg helt glemt å legge ut bilder av ;) 

Jeg har lagt ut før og etter bilder av hytta før, men nå har det jo skjedd så mye nytt så jeg ville gjøre det igjen. Det ble kjempeforandring når vi satt inn verandadøren. Det tror jeg er noe av det smarteste vi har gjort der oppe!!

Før

Etter

Før

Etter


Før

Etter

I løpet av de nærmeste dagene kommer det nytt innlegg :) 
Ha en strålende dag! 

3 kommentarer:

  1. Det har blitt så bra!! Du er utrolig flink, Heidi!!!! -dere er flinke :) *Veldig imponert*

    SvarSlett
  2. For en jobb dere har gjort!!!! Det ble kjempe fint!!!!

    SvarSlett
  3. Så utrolig fint det ble! Har du lyst til å dele fargekoder med oss?

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!!! :)